Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
034 381 418

Microsoft Imagine Premium

Висока техничка школа струковних студија из Кграгујевца је 2003. године потписала уговор са компанијом Microsoft и успоставила сарадњу на пројекту Microsoft IT Academy Program, као прва школа на Балкану која је склопила уговор о оваквој сарадњи. После Високе техничке школе струковних студија из Крагујевца у Србији је овај статус стекло још 5 школа – ФОН, ЕТФ, ПМФ Београд, ВВТШ Београд и ПМФ Нови Сад.

Tренд сарадње са компанијом Microsoft се наставља и Школа је у 2017. години постала претплатник програма Microsoft Imagine Premium и ова претплата се сваке године обнавља.

Претплатом на Microsoft Imagine Premium програм Школа је добила могућност да свим својим активним студентима (уписана или обновљена текућа школска година), као и запосленима у Школи, понуди бесплатно добијањe лиценцираног софтвера компаније Microsoft. Овај софтвер се може користити искључиво у научно-образовне сврхе.

Да би сте отворили налог преко кога касније можете да преузимате лиценцирани софтвер компаније Microsoft, неопходно је да испуните следећи формулар (пријаву) и да је пошаљетена на назначену е-пошту (записана је у формулару): Пријава за ELMS портал

Наручивање софтвера се врши online, пријављивањем на портал: Microsoft Imagine Premium

Важне напомене:

  • Добијени софтвер се може инсталирати само на једном рачунару који је у вашем власништву.
  • Добијени софтвер се не сме умножавати нити користити у комерцијалне сврхе, са чим ћете морати да се сагласите приликом првог логовања на сајт за наручивање софтвера.
  • Након престанка статуса студента или запосленог губите могућност добијања новог софтвера али можете наставити са коришћењем већ добијеног софтвера по условима прописаним ЕULA документима.